Aangifte software

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Aangifte software

Door de toenemende eisen voor veiligheid, gezondheid, milieu en fiscaliteit loopt u tegen de nodige uitdagingen aan in het aangifteproces. Toch wilt u uw douaneprocessen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Wij helpen u graag om deze uitdaging aan te gaan met onze douanesoftware in combinatie met de passende dienstverlening; E-customs.

E-customs software

Maco Customs Connect (MCC) is onze ‘dedicated’ e-customs software voor de efficiënte afhandeling van uw douaneaangiften. De software is ontwikkeld door experts op het gebied van douanezaken met meer dan 60 jaar ervaring. Zij ondersteunen u bij het gebruik ervan en adviseren u tevens bij het maken van aangiften en het aanvragen van vergunningen. Waar nodig ontwikkelen wij samen met u innovatieve concepten passend bij uw douane uitdagingen.

Hoe werkt het

MCC is een geavanceerde webapplicatie die gebruiksvriendelijk en flexibel is opgezet. De software is zo ontwikkeld om snel en eenvoudig correcte douaneaangiften te maken. MCC ondersteunt het maken van aangiften voor invoer, uitvoer en opslag (AGS), douanevervoer of transit (NCTS) en accijnsvervoer (EMCS). Op dit moment is het met onze software mogelijk om in Nederland aangifte te doen. Er wordt hard aan gewerkt aan een uitbreiding om ook in België aangifte te kunnen doen middels deze software.

Hoe verder?

Méér weten?

Download info
sheets

Wij delen onze kennis.

In gesprek

Vraag direct een offerte aan!

Wij delen onze expertise.

Uw profiel

null

Exporteur

Lees meer

null

Importeur

Lees meer

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers