Accijns

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Uw profiel Accijns

U verhandelt of vervoert accijnsgoederen binnen de EU. Hiervoor dient u rekening te houden met een aantal accijnsbepalingen. Wij maken uw accijnsaangiften en zorgen voor een correcte afhandeling van de bijhorende administratie. En met onze unieke accijnsapplicatie kunnen we het hele proces automatiseren, waardoor u veel kosten bespaart en gemakkelijk kunt uitbreiden naar andere landen.

Wat doen wij voor u?

  • Geef ons inzicht in uw producten en goederenstroom en wij adviseren u over de accijnsprocessen.
  • Wij treden op als vertegenwoordiger voor accijnsdoeleinden.
  • Wij houden een digitale voorraadadministratie bij over uw goederenbewegingen.
  • Wij maken tijdig een accijnsaangifte ter betaling van de verschuldigde heffingen.
  • Zelf een accijnsvergunning beheren? Wij begeleiden u bij de aanvraag en de inregeling van de noodzakelijke administratie.
  • Uw administratie efficiënter uitvoeren? Wij bieden software toepassingen aan om uw voorraadbeheer of begeleidingsdocumenten geautomatiseerd uit te voeren.

Onze aanpak

Wij streven ernaar om u zo accuraat mogelijk bij te staan in uw accijnsprocessen. Dit houdt in dat wij onze dienstverlening flexibel inzetten op basis van de behoeften binnen uw bedrijf. Afhankelijk van uw businessmodel bieden wij u onze meest kostenefficiënte oplossing aan. Samen bekijken wij uw goederen- en productstromen en stellen we procesafspraken op maat voor, zodat de verwerking van uw opdrachten steeds soepel verloopt. Door beschikbaarheid van onze interne software applicaties kunnen wij in samenspraak opteren voor een manueel proces of een volledig geïntegreerde oplossing voor accijnsgoederen.

Hoe verder?

Wilt u graag meer informatie, bekijk dan hieronder de desbetreffende brochure:

Hoe verder?

Méér weten?

Download info
sheets

Wij delen onze kennis.

In gesprek

Vraag direct een offerte aan!

Wij delen onze expertise.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Client Centre Manager Excise

Frank Thoolen