Accijnsgoederen

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Accijnsgoederen

Als u handelt in alcoholische dranken krijgt u te maken met accijnswetgeving. SGS Maco is specialist op het gebied van accijnsgoederen, in het bijzonder alcoholische dranken. Wij hebben een gespecialiseerd accijnsteam dat u op alle gebieden kan helpen.

Onze services

  • Als u alcoholische dranken importeert van buiten de EU of exporteert naar buiten de EU, kunnen wij u helpen met de douaneaangifte en de bijbehorende accijnsverplichtingen.
  • Als u accijnsgoederen wilt vervoeren binnen de EU kunnen wij u helpen met transitdocumenten, EAD’s en VGD’s. Met onze EMCS software kunt u ook zelf EAD’s opstellen.
  • Als u alcoholische dranken wilt verkopen binnen de EU (B2B en/of B2C), kunnen wij u met onze volautomatische oplossing helpen te voldoen aan alle accijns- en btw-verplichtingen in het land van uw koper. Deze dienst stelt u in staat vanuit elk EU-land te verkopen aan bedrijven of particulieren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
  • Als u alcoholische dranken wilt opslaan kunnen wij u begeleiden bij de aanvraag van een vergunning accijnsgoederenplaats (AGP) of een douane-entrepot. Wilt u aansluiten bij een bestaand AGP of entrepot, dan kunnen wij u in contact brengen met onze logistieke partners. Als u advies wilt over de opzet van uw accijnshandel, dan staan onze gespecialiseerde adviseurs voor u klaar.

Automatisering

SGS Maco is dè specialist in Nederland en België op het gebied van handel in alcoholische dranken. Wij bedienen enkele van de grootste handelaren in Europa. En door onze nadruk op automatisering blijven uw kosten laag.

Hoe verder?

Lees hieronder meer over onze dienstverlening, of neem meteen contact op met onze accijnsspecialisten.

Uw profiel

null

Exporteur

Lees meer

null

Importeur

Lees meer

null

Logistiek dienstverlener

Lees meer

null

E-commerce

Lees meer

null

Accijns

Lees meer

Meer info? Ik sta u graag te woord
Client Centre Manager Excise

Frank Thoolen

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis