Brexit logistiek

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Brexit logistiek

Als logistieke dienstverlener in de handel met het Verenigd Koninkrijk stelt Brexit u voor grote uitdagingen. Uw klanten moeten straks uitvoer- en invoeraangiften gaan maken. En u zelf moet mogelijk transitdocumenten gaan opstellen. Daarnaast is de kans op vertragingen groot.

Neutrale douanedienstverlener

SGS Maco biedt een totaaloplossing voor logistieke dienstverleners rondom Brexit. Wij zijn een neutrale douanedienstverlener en treden voor tientallen logistieke dienstverleners op als hun douanepartner. Dat betekent dat wij de logistieke dienstverlener volledig ontzorgen qua douanezaken. We helpen bij acquisitie, lossen problemen op en zorgen dat uw klanten een soepele service ervaren.

Voordelen

Wij kunnen u helpen met douanediensten aan beide kanten van de Noordzee. Dat scheelt veel gedoe, want u hoeft maar met één douanedienstverlener af te stemmen voor uitvoer én invoer. Bovendien is het goedkoper, want we kunnen de gegevens van de uitvoeraangifte hergebruiken voor invoer. En met onze TransitNet oplossing kunt u in bijna heel Europa transitdocumenten openen, zodat u wachttijden aan de grens minimaliseert.

Hoe verder?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Etienne Mulders om te horen hoe wij uw hele Brexituitdaging uit handen kunnen nemen.

Software

SGS Maco BTW app

Lorem ipsum dolor sit amet.

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis