Een carrière in de douanewereld

Een carrière in de douanewereld

Wil jij werken in de wereld van douane?

Werken bij SGS Maco is dynamisch, uitdagend en internationaal. In deze omgeving is er volop ruimte jezelf te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel. Wij ondersteunen je graag in het realiseren van jouw ambities. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

  • Ben jij een ervaren declarant maar zoek je uitdaging en variatie? Dan is dit jouw kans. Kom werken bij SGS Maco! ...

  • Houd je van hectiek en telefonisch klantcontact met onze internationale klanten? Kom dan werken bij SGS Maco! Lees meer!...

  • Ben jij de sterke communicator die enthousiast wordt van het werken aan oplossingen binnen een complex domein binnen een groeiend team? Dan komen we graag met je in contact! ...

  • Ben jij een ervaren declarant maar zoek je uitdaging en variatie? Dan is dit jouw kans. Kom werken bij SGS Maco! ...

  • Wil je werken voor toonaangevende opdrachtgevers op het gebied van logistiek en productie? Dan is dit jouw kans. Kom werken bij SGS Maco!...

  • Ben jij een ervaren declarant maar zoek je uitdaging en variatie? Dan is dit jouw kans. Kom werken bij SGS Maco! ...

Job alert

Past een carrière in de douanewereld en internationale handel helemaal bij jou, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Meld je dan aan voor de jobalert en ontvang automatisch de nieuwste functies in je mailbox.

Direct inschrijven
Het team

Stage & afstuderen

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze afstudeerders en stagiairs. We zoeken gedreven, nieuwsgierige studenten van alle opleidingsniveaus die veel kennis en kunde komen halen én brengen.

Er is namelijk volop ruimte voor inbreng van eigen afstudeerthema’s. Het optimaal inzetten van jouw kwaliteiten en talent vormen voor jou een belangrijke drijfveer. Want eigen initiatief leidt je uiteindelijk verder naar je einddoel. Wil jij dynamische en inspirerende wereld van de douanewereld zelf ervaren? Onze gepassioneerde professionals begeleiden je op weg. Laat nu jouw loopbaan beginnen met de juiste stage of afstudeerplek! We helpen je graag om jouw kennis te vertalen naar de praktijk en jouw vakgebied te ontdekken. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen SGS Maco? Reageer hier en stuur een e-mail naar onze HR Business Partner, Mascha Verkoulen-Smeets.

Lees meer over ons
Het team

SGS Maco cultuur

Wij werken met een professioneel team, waar integer en verantwoordelijk handelen voorop staan. Klantgericht werken is verankerd in ons DNA en vormt de basis van ons dagelijks handelen.

Wij staan voor open communicatie, naar de klant maar ook naar elkaar. We denken met de klant mee en dragen innovatieve oplossingen aan. Hierdoor worden we gezien als een zakelijke en betrouwbare partner.

Wij hechten er grote waarde aan om mensen te laten groeien. Zowel in hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Want onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Als zij groeien, dan groeien wij als bedrijf ook. Samen maken wij SGS Maco.  

Mijn verhaal

Passie voor het vak

Maak kennis met onze HR Business partner Mascha. Zij vertelt je graag meer over de carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Sinds december 2008 werk ik voor SGS Maco, dat toen nog Maco Customs Service heette. In de beginjaren in de functie van Management Assistente en in 2013 heb ik de vervolgstap gemaakt naar HR Business partner. Ik heb het bedrijf van dichtbij zien groeien. Erg mooi dat ik in die periode zelf de kans heb gekregen om te groeien door het volgen van een HBO en WO opleiding strategisch HRM. Binnen ons bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Wij stimuleren dit door te investeren in medewerkers door middel van het faciliteren in opleidingen en trainingen. Leren doe je bij SGS Maco iedere dag omdat je werkt in een dynamische werkomgeving omringd door professionals met jarenlange kennis en ervaring. Ik haal veel energie uit mijn job omdat alle ingrediënten die mij motiveren hierin samenkomen. Het is mijn passie om het beste uit mensen te halen en ze te laten ervaren welke drijfveren voor hun belangrijk zijn. Dit maakt mijn job voor mij dan ook zo motiverend. Wat motiveert jou? Als dit je aanspreekt, kijk dan eens bij onze carrièremogelijkheden. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.