Consultancy logistiek

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Consultancy logistiek

Als logistieke dienstverlener kunt u een onafhankelijke douanedienstverlener zoals SGS Maco inschakelen om uw klanten te bedienen. Maar u kunt ook zelf douanedienstverlening aanbieden met ondersteuning van een neutrale adviseur.

Eigen douanedienstverlening

Als u eigen douanedienstverlening wil aanbieden, dan komt daar veel bij kijken. De consultants van SGS Maco kunnen u helpen met het opzetten of onderhouden van uw eigen douanepraktijk. Zij helpen u te voldoen aan de eisen voor douanevertegenwoordiging, ondersteunen u bij de aanvraag van AEO of andere vergunningen en adviseren u over het inperken van risico’s. SGS Maco kan ook dienen als helpdesk voor uw eigen douanespecialisten.

Audits

Onze consultants helpen vaak logistieke dienstverleners die problemen hebben gekregen met de douane. Meestal kunnen we de problemen oplossen, maar beter nog is dat we u helpen voordat u op de radar van de douane komt. Laat SGS Maco daarom periodiek een audit uitvoeren op uw douaneprocessen. Onze consultants controleren op efficiënte en gestructureerde wijze of u compliant werkt en waar u verder kunt optimaliseren.

Hoe werkt het?

Leg vrijblijvend uw douanevraag aan ons voor. Een van onze adviseurs zal samen met u in kaart brengen wat u nodig heeft en hoe SGS Maco daarbij kan helpen.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis