Consultancy

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Consultancy

Internationale handel wordt steeds complexer. De wet-en regelgeving rondom douane is continu onderhevig aan veranderingen. De druk op bedrijven om compliant te werken neemt toe. Dat vraagt om slimme douaneoplossingen

Customs compliant

SGS Maco helpt uw bedrijf om customs compliant te zijn, met minimale impact op uw bedrijfsprocessen. Onze consultants zijn douane professionals die met hun jarenlange douanekennis u kunnen ondersteunen en adviseren rondom uw douane en fiscale activiteiten.

Business optimaliseren

Onze consultancy dienstverlening is product overkoepelend binnen ons bedrijf georganiseerd. Dit betekent dat onze consultants u advies kunnen geven over onder andere douanezaken, BTW, algemene fiscale vertegenwoordiging, beperkt fiscale vertegenwoordiging, oorsprongszaken, accijns en onze software Maco Customs Connect. Samen met onze specialisten vertalen zij de marktontwikkelingen naar onze producten om deze zo optimaal mogelijk te vertalen naar uw business. Wij zorgen ervoor dat vakkennis, kwaliteit en service hierbij centraal staan.

Consultancy experts

Naast gedegen vakkennis waarbij we erop toezien dat de procedures voldoen aan wet- en regelgeving, voorschriften, import-/exportvereisten, kunnen wij ook advies geven omtrent uw operationele activiteiten. Heeft u behoefte aan advies omtrent het aanvragen van vergunningen, nieuwe wet-en/of regelgevingen of het optimaliseren van uw software oplossingen, dan staan onze consultants u graag te woord.

Zekerheid in douanezaken

Ook op het gebied van onze consultancy streven we ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen met onze hoogwaardige dienstverlening rondom douane en fiscale activiteiten. Onze visie hierbij is dan ook om voor de klant de optimale mix van advisering, operationele ondersteuning en software oplossingen te bieden.

Ook interessant voor u!

MCC software

U maakt zelf aangiftes met onze software. Het werkt snel en eenvoudig, het is goedkoop én 24/7 beschikbaar.

Meer weten? Klik hier

Uw profiel

null

Exporteur

Lees meer

null

Importeur

Lees meer

null

Logistieke dienstverlener

Lees meer

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis