De Maco Customs Connect Smartbox

Nieuwsbrief artikel

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

De Maco Customs Connect Smartbox

Maco Customs Connect (MCC) is professionele douanesoftware, ontwikkeld door onze eigen zeer ervaren experts op het gebied van douanezaken in combinatie met high-end software kennis. MCC is een geavanceerde webapplicatie die gebruiksvriendelijk en flexibel is opgezet en ontwikkeld om snel en eenvoudig correcte douaneaangiften te kunnen maken. MCC wordt permanent doorontwikkeld, verbeterd en uitgebreid.

Maatwerkmodule MCC Smartbox

Wij bieden u nu de mogelijkheid om aangiften te automatiseren middels het inzetten van de MCC SmartBox. Deze SmartBox is een maatwerkmodule binnen onze MCC software, speciaal gebouwd voor iedere klant zijn specifieke situatie om data te verrijken en waar nodig ‘te vertalen’. Hiermee kunnen we gegevens uit de klant zijn eigen softwaresystemen gebruiken om geautomatiseerd douaneaangiften te maken. Dit maakt logistieke processen efficiënter en minder foutgevoelig.

Full Service Concept

Het full service concept omvat de complete analyse, ontwikkeling en implementatie van uw MCC SmartBox. Dit traject verloopt volgens een projectmatige aanpak en een vastomlijnd stappenplan. Ten eerste starten we met een intakegesprek om te bepalen wat uw wensen en eisen zijn en welke functionaliteiten de MCC SmartBox moet hebben. Deze geconsolideerde lijst wordt uitgewerkt in een Plan van Aanpak. Vervolgens wordt op basis van datamapping de inhoud en intelligentie van de MCC SmartBox ontworpen. De programmeur gaat vervolgens aan de slag om de SmartBox te bouwen. Is deze klaar, dan volgt de fase van testen. In de tussentijd maken wij voor u een werkinstructie op maat. Na de testfase, wordt de MCC SmartBox opgeleverd met de werkinstructie, zodat u zelf naar behoeven functioneel kunt testen. Aanpassingen zijn snel gemaakt. Bij een succesvolle test zetten we de SmartBox klaar in de productieomgeving. U dient rekening te houden met een verwachte doorlooptijd na het opstarten van een maand. Na Livegang staat onze Servicedesk voor u ter beschikking voor eventuele vragen.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers