E-commerce oplossingen

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

SGS Maco E-commerce

Bent u actief in e-commerce en moet u rekening houden met uw afstandsverkopen? Dan vindt u de nodige uitdagingen op uw pad. U komt ongetwijfeld voor vragen te staan rondom e-commerce op het gebied van douane, btw en accijnzen in combinatie met compliance zijn.

Internationale e-commerce verkopen

Bij e-commerce gaat het vaak om snelheid en grote aantallen, soms leveringen naar particulieren, soms naar bedrijven. Daarbij speelt lokale en Europese wetgeving, die op ieder moment gewijzigd kan worden, ook een significante rol. Kortom, u heeft behoefte aan een douanepartner die de lokale en Europese wetgeving volledig beheerst en flexibel en snel kennis, oplossingsgerichte ondersteuning kan bieden voor uw internationale e-commerce verkopen.

Kennispartner

Door het bundelen van onze specialistische en actuele kennis met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor uw e-commerce business een flexibele, efficiënte en compliant oplossing bieden. Dagelijks helpen wij bedrijven met het verzorgen van hun douane-, btw- en accijnsaangiften bij hun internationale e-commerce verkopen. Dit zijn bedrijven die direct leveren naar een particuliere eindconsument, distribiteur of ander bedrijf vanuit een voorraad in een eigen warehouse, externe warehouse partner of een combinatie van beiden.

Software applicatie

SGS Maco beschikt over gespecialiseerde softwareapplicaties die het mogelijk maken om zowel niet-Europese webshops als Europese webshops te vertegenwoordigen voor BTW-, douane- en/of accijnsdoeleinden. Voor meer informatie omtrent de applicatie voor de Europese webshops, verwijzen wij graag naar onze accijnsdienstverlening.

Uw profiel

null

Importeur

Lees meer

null

Logistieke dienstverlener

Lees meer

null

E-commerce

Lees meer

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis