Aangifte exporteur

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Aangifte exporteur

Verhandelt u goederen naar buiten de EU? Dan moet u aan de douane toestemming vragen om deze goederen te mogen exporteren. Dat doet u door een uitvoeraangifte in te dienen bij de douane. SGS Maco maakt jaarlijks meer dan 100.000 uitvoeraangiften in Nederland en België. Wij helpen exporteurs uit alle industrieën, met alle soorten producten, naar alle bestemmingen. Ook maken we vele aanverwante documenten op, zoals oorsprongsdocumenten (EUR1, CVO, ATR, T2L) en accijnsdocumenten (EAD).

Snel & Accuraat

Bij export draait het vaak om snelheid en accuratesse. De uitvoeraangifte moet correct zijn en snel geleverd worden. Wij zijn in staat uitvoerdocumenten binnen 1 uur te maken, en als het moet nog sneller. Ons ervaren declarantenteam helpt u waar nodig met het bepalen van de juiste goederencodes en zorgt ervoor dat eventuele fouten in uw documentatie tijdig opgespoord worden. Zo voorkomt u problemen met de douane. Wil de douane uw goederen inspecteren, dan zorgen wij dat de douane de juiste papieren krijgt, zodat de inspectie snel kan worden afgehandeld.

Onze Werkwijze

Wij nemen u van A tot Z bij de hand bij al uw uitvoerverplichtingen. Download hier onze handige wegwijzer voor uitvoer. Hierin leest u waar u op moet letten bij uitvoer en hoe SGS Maco u helpt om snel en zorgvuldig aan uw douaneverplichtingen te voldoen.

Hoe verder?

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan ook. Maak hierbij gebruik van ons offerte formulier. Wij delen ook graag onze kennis met u. Deze vindt u terug onder de knop Infosheets. Wilt u één van onze experts spreken over het opmaken van uitvoerdocumenten? Neem dan contact op met Sven Neefs.

Méér weten?

Download info
sheets

Wij delen onze kennis.

In gesprek

Vraag direct een offerte aan!

Wij delen onze expertise.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Client Centre Manager Excise

Frank Thoolen

Ook interessant voor u!

MCC software

U maakt zelf aangiftes met onze software. Het werkt snel en eenvoudig, het is goedkoop én 24/7 beschikbaar.

Meer weten? Klik hier