Fiscale vertegenwoordiging

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Fiscale vertegenwoordiging

U wilt geen btw betalen bij import. Met fiscale vertegenwoordiging kunt u goederen importeren in de EU zonder betaling van invoer btw. Door steeds veranderende wetgeving en regels kan het Europese btw systeem soms ingewikkeld zijn bij internationale handel. Wij begrijpen als geen ander dat u een kennispartner zoekt die alle regels omtrent de btw kent en voor u regelt. Wij zorgen dat het in uw voordeel werkt en dat uw cashflow verbetert. Onze fiscale oplossingen maken verkopen in Europa eenvoudig.

Voordelen fiscale vertegenwoordiging

Indien u goederen importeert naar de EU betaalt u geen btw bij import. Dit is van toepassing op alle EU landen. Hierbij treden wij op als uw fiscaal vertegenwoordiger. Op deze manier zorgen wij er zo voor dat u altijd compliant bent in uw processen. Indien u te m maken heeft met B2B handel, dan is er tevens geen EU registratie nodig. Wij als uw fiscaal vertegenwoordiger zorgdragen voor al uw invoerrechten, zodat u dit niet hoeft te doen.

Onze fiscale oplossingen

Wij  kunnen u ondersteunen met diverse fiscale oplossingen:

Beperkte fiscale vertegenwoordiging  en algemene fiscale vertegenwoordiging en btw registratie bij uw B2B handel. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Vul deze vragenlijst volledig in en stuur hem naar onze Customer Service, via nl.maco.customser@sgs.com en onze specialist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nu al een vraag? Neem dan contact op met onze specialist.

Uw profiel

null

Importeur

Lees meer

null

Logistieke dienstverlener

Lees meer

Meer info? Ik sta u graag te woord
Product Manager VAT Services

Erik van Cann

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis