Fiscale vertegenwoordiging

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Fiscale vertegenwoordiging

Uw en ons uitgangspunt is vermijding van het voorfinancieren van btw bij import. Door steeds veranderende wet- en regelgeving kan het Europese btw-systeem soms ingewikkeld zijn bij internationale handel. Wij begrijpen als geen ander dat u een kennispartner nodig heeft die alle regels omtrent de btw kent en die u de weg wijst. Wij zorgen dat het Europese btw-stelsel in uw voordeel werkt en dat uw cashflow verbetert. Met fiscale vertegenwoordiging kunt u goederen importeren in de EU zonder betaling van invoer btw. Onze fiscale oplossingen maken import en verkoop in Europa eenvoudig. 

Voordelen fiscale vertegenwoordiging

Indien u goederen importeert in de EU betaalt u geen btw bij import. Dit is van toepassing op import in Nederland en België ten behoeve van distributie naar alle EU landen. Hierbij treden wij op als uw fiscaal vertegenwoordiger. Wij zorgen ervoor dat u compliant bent in uw processen. Indien u te maken heeft met B2B handel dan is er niet eens individuele btw-registratie nodig. Wij als uw fiscaal vertegenwoordiger dragen zorg voor de afdracht van uw invoerrechten.

Onze fiscale oplossingen

Wij kunnen u ondersteunen met diverse fiscale oplossingen:

Onze oplossingen zijn toepasbaar voor zowel voor B2B als B2C handel. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Gelieve deze vragenlijst volledig in te vullen en op te sturen naar de afdeling Customer Service, via nl.maco.customer@sgs.com. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van onze specialist. Heeft u nu al een vraag? Onze btw-specialist helpt u graag verder.

Uw profiel

null

Importeur

Lees meer

null

Logistieke dienstverlener

Lees meer

Meer info? Ik sta u graag te woord
Product Manager VAT Services

Erik van Cann

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis