Meer sectoren

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Meer sectoren

Ons team van professionals bestaat uit tientallen declaranten en adviseurs, die gezamenlijk kennis opgebouwd hebben van alle denkbare producten. Van staal tot planten, van chemicaliën tot zonnepanelen, van landbouwproducten tot electronica.

Kennis van sectoren

In de basis gelden voor elke douaneaangifte dezelfde regels, vastgelegd in de Europese douanewetgeving DWU (Douane Wetboek van de Unie). Maar in de praktijk zijn er grote verschillen tussen sectoren en producten qua douaneverplichtingen. Keuringen, certificaten, verklaringen, anti-dumpheffingen, en contingenten.  Het is onmogelijk voor één declarant om voor alle sectoren de benodigde kennis op te bouwen. Het vergt een breed en ervaren team om de gehele breedte van het douanespectrum af te dekken. Het team van SGS Maco bestaat uit tientallen declaranten en adviseurs, die gezamenlijk kennis opgebouwd hebben van alle denkbare producten. Van staal tot planten, van chemicaliën tot zonnepanelen, van landbouwproducten tot electronica.

Neem contact met ons op om te horen welke bijzonderheden van belang zijn voor uw sector en hoe SGS Maco u kan helpen om soepel te voldoen aan uw douaneverplichtingen.

Méér weten?

Download Info Sheets

Wij delen onze kennis