Nieuw kantoor in Venlo

Nieuw kantoor in Venlo

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Wij openen een nieuw kantoor in Venlo

Per 1 april zullen wij een nieuw kantoor in Venlo openen. Dit kantoor zal zich vestigen op Columbusweg 25, 5928 LA. We gaan ons vestigen nabij de kruisende snelwegen A67 en A73, de gloednieuwe Railterminal Greenport Venlo en het douanekantoor in Venlo.

De keuze voor een nieuw kantoor in Venlo is zowel strategisch als commercieel van aard. Venlo ontwikkelt zich steeds verder als belangrijke Nederlandse en Europese logistieke hotspot, geholpen door de strategische ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en het Rijn-Ruhrgebied. De geografische kracht van het spoor, de binnenvaart en de weg (A67 en A73) hebben bijgedragen aan de uitstekende overslagfaciliteiten voor containers in Venlo. Daarnaast biedt de bouw van de grootste Railterminal van Nederland in Venlo een groot potentieel voor logistiek en distributie, met efficiënte en directe verbindingen met Rotterdam, Antwerpen en het Europese achterland. Railterminal Greenport Venlo zal de regio nog belangrijker maken en via onze locale vertegenwoordiging willen wij een belangrijke stap zetten om onze dienstverlening in de regio te optimaliseren en uit te bouwen.

SGS Maco onderscheidt zich in de markt voor douanedienstverlening door onze service, kennis en innovatie. Steeds meer bedrijven in de regio Venlo gaan daarom in zee met SGS Maco . Door ons nieuwe kantoor in Venlo zijn wij in staat om lokaal te opereren en bevinden we ons korter bij onze Venlose klanten.

Voor meer informatie kunt u onze leaflet over het kantoor in Venlo hier bekijken.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Product Manager VAT Services

Erik van Cann