Snel en makkelijk exporteren naar het VK

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!
26 maart 2019

Snel en makkelijk exporteren naar het VK na Brexit

Brexit stelt ons voor veel vragen en uitdagingen. Wellicht ook voor u, als exporteur. Wij zijn al geruime poos bezig ons voor te bereiden op de periode na Brexit. Als het VK namelijk de EU verlaat, wordt dit een derde land met als gevolg dat er douaneaangiften nodig zijn. Voor u als handelaar een nieuwe situatie. Wij, als customs compliance partner, bieden een uitgebreid en compleet pakket aan diensten. Dit zorgt dat de handelsstromen richting VK vanuit Nederland en België zo soepel en makkelijk verlopen, ook na Brexit.

Wat bieden wij

  • Eigen ontwikkelde software. In combinatie met onze dienstverlening als douane-expert kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van customs compliance.
  • Kennis en ervaring: onze professionals kennen de regels omtrent vergunningen, kredieten of borgstellingen en volmachten als geen ander. Zij begeleiden u hier gedurende het hele traject.
  • Consultancy op het gebied van het analyse van uw handelsstromen.Tevens zorgen we ervoor dat de handelsdocumenten voldoen aan de internationale eisen.

Volledige ontzorging

Dit is slechts een greep wat wij voor u als handelaar kunnen betekenen indien u na Brexit te maken krijgt met handel met partner in het VK. Nu al meer weten? Neem een kijkje op onze Brexit pagina, met de gestelde vragen en onze oplossingen. Wenst u meer informatie, neem gerust contact op een van onze specialisten.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Managing Director

Thomas Munsters