Software exporteur

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Software Exporteur

Maco Customs Connect (MCC), is professionele douanesoftware, ontwikkeld door onze ervaren douane experts. Hiermee maakt u snel en eenvoudig correcte douaneaangiften. Met het gebruik hiervan én onze bijbehorende dienstverlening kunt u de uitdaging van de toekomst in douanezaken aan. De software ondersteunt aangiftes voor invoer, uitvoer en opslag (AGS), douanevervoer of transit (NCTS) en accijnsvervoer (EMCS).

Gebruikersgemak

MCC is een webapplicatie. Hierdoor heeft u alleen een pc met een webbrowser en toegang tot internet nodig. MCC is uitermate geschikt voor repeterende aangiftes. Wij richten op maat gemaakte templates in, zodat u slechts de variabele gegevens, zoals gewichten, bestemming, prijs goederen en dergelijke, bij een aangifte hoeft in te vullen. Deze zorgen voor efficiënte aangiftes en voorkomen fouten. Naast onze douanesoftware heeft u ook alle bijbehorende douanekennis, voor u en uw klanten, binnen handbereik middels onze dedicated servicedesk.

Kostenbesparing

Het zelf aangiftes maken, leidt dit tot een behoorlijke kosten- en tijdsbesparing. U betaalt enkel de eenmalige kosten voor training van gebruikers en het inrichten van de applicatie. Voor het gebruik van MCC hanteren wij een ‘ pay per use-model’ (andere afspraken zijn onder voorwaarden mogelijk). Dit betekent u betaalt alleen een vast bedrag per gemaakte aangifte. Wij rekenen geen licentiekosten, geen onderhoudskosten en ook de reguliere updates zijn kosteloos.

Aanvullende dienstverlening en bedrijfszekerheid

Naast onze douanesoftware heeft u ook alle bijbehorende douanekennis, voor u en uw klanten, binnen handbereik middels onze dedicated servicedesk. Tevens kunnen onze declaranten uw aangifteprocessen ondersteunen of overnemen of als back-up fungeren in tijden van ziekte of verlof. Onze declaranten werken samen met u in uw omgeving. Zodat alle werkzaamheden transparant en inzichtelijk zijn. Jaarlijks maken wij zelf tienduizenden douaneaangiftes met behulp van MCC. Dit maakt MCC een integraal en cruciaal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij denken dat dat de beste manier is om u te overtuigen van de continuïteit, beschikbaarheid, performance en doorontwikkeling van MCC.

Integratie met uw eigen software

Uitwisseling van gegevens met andere software is met Maco Customs Connect eenvoudig te realiseren. MCC is flexibel en toegankelijk voor gegevensuitwisseling. Onze software is voorbereid op het implementeren van (maatwerk) interfaces met business software die u zelf heeft ontwikkeld of pakketten van derden. MCC beschikt over een flexibele API dat al door verschillende organisaties gebruikt wordt om geheel of deels geautomatiseerd aangiften te verwerken. Anderzijds kunnen zeer gedetailleerde rapportages gemaakt worden van alle denkbare datacombinaties. Bijvoorbeeld voor controles, audits of voor commerciële doeleinden.

Hoe verder?

Méér weten?

Download info
sheets

Wij delen onze kennis.

In gesprek

Vraag direct een offerte aan!

Wij delen onze expertise.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers