Software importeur

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Software importeur

U kunt geld besparen op de kosten voor douanedienstverlening door zelf uw invoeraangiften te maken. Daarvoor heeft u aangiftesoftware nodig. En kennis. En iemand om op terug te vallen bij problemen.

Maco Customs Connect (MCC)

SGS Maco biedt dat gehele pakket. Onze aangiftesoftware Maco Customs Connect (MCC) is door onze softwarespecialisten en declaranten speciaal ontwikkeld om snel en gemakkelijk correcte douane-aangiften te maken. Onze declaranten gebruiken MCC zelf ook en geven elke dag feedback aan het softwareteam om de software nog beter te maken. Slimme oplossingen zoals templates, het opslaan van terugkerende gegevens en ingebouwde controletools zorgen ervoor dat u snel kunt werken en fouten voorkomt. SGS Maco onderscheidt zich van traditionele softwareleveranciers door het feit dat wij ook douanedienstverlener zijn. Wij bieden u ook hulp als u het even niet meer weet. Bij onze gratis helpdesk kunt u niet alleen terecht voor technische vragen, maar ook voor douane-inhoudelijke problemen. En als het nodig is maken we samen met u de aangifte af. In periodes waarin het werk piekt of u veel afwezigen heeft, kunnen onze declaranten meteen inspringen om te zorgen dat al uw aangiften op tijd af zijn. En wilt u verder besparen? Dan is MCC gemakkelijk te integreren met uw bestaande softwareoplossingen, zodat de gegevens voor de invoeraangiften (gedeeltelijk) geautomatiseerd ingevuld worden.

Onze werkwijze

Samen met u brengen we in kaart welke douaneaangiften u moet maken en of u daar al de kennis voor in huis heeft. We geven u training in het gebruik van MCC en aanvullende douanetraining indien nodig. We zorgen ervoor dat u toestemming krijgt van de douane om zelf aangiften te maken. En we maken samen met u templates aan zodat u snel kunt werken en fouten voorkomt.

Hoe verder?

Méér weten?

Download info
sheets

Wij delen onze kennis.

In gesprek

Vraag direct een offerte aan!

Wij delen onze expertise.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers