Stagiair Finance

Stagiair Finance

Solliciteer direct voor deze functie!
Stage, Roermond

Stagiair Finance

Ben jij bezig met je 3de of 4de jaar van een HBO opleiding Bedrijfseconomie? Heb je zin in een leerzame en leuke stage in een internationale omgeving?

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk. Meewerken aan de dagelijkse activiteiten en aan het beschrijven van processen. Geen beter begin van je carrière dan via een meewerkstage bij SGS Maco.

Deel uitmaken van enthousiast team

Vanaf dag één word je opgenomen in ons ervaren, enthousiaste Finance team, dat verantwoordelijk is voor alle facetten op het gebied van Finance & Control.

Geen dag hetzelfde

Tijdens je stage ga je kennismaken met de verschillende werkzaamheden van het Finance team binnen SGS Maco. Je gaat de afdeling ondersteunen bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om procesbeschrijvingen te maken. Binnen onze organisatie krijg je de gelegenheid om te leren van onze ervaren collega’s. En natuurlijk vinden we het erg leuk als je zelf initiatief neemt.

Houd je van aanpakken, dan zit je bij SGS Maco goed. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Reporting & process improvement
  • Financial control
  • Dubieuze debiteuren proces
  • Kredietwaardigheid beoordelen
  • Overige uitdagende en ondersteunende taken binnen het bedrijf

Wij staan open voor jouw ideeën en zijn benieuwd naar wat jij ons kan brengen. We kijken dan ook samen naar de invulling van jouw stage-opdracht.

Wil je graag wat anders leren dan hierboven beschreven? Dan horen we dat graag, zodat we samen eventuele andere mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Ga jij de uitdaging aan?

Volg jij een HBO opleiding richting bedrijfseconomie en lijkt het je uitdagend om stage te lopen bij een onafhankelijke, gespecialiseerde full-service douanedienstverlener?

Heb je ook nog eens een dienstverlenende instelling, ben je analytisch sterk, werk je nauwkeurig en heb je een proactieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het spreekt voor zich dat we ook graag energie steken in je begeleiding, ook tijdens eventuele schoolopdrachten. En je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt of hulp nodig hebt.

Stage lopen in een inspirerende omgeving

SGS Maco is een onafhankelijke, gespecialiseerde en full-service douanedienstverlener die voor ondernemingen de beste douane oplossingen wil bieden bij specifieke logistieke, administratieve en fiscale uitdagingen. SGS Maco onderscheidt zich in de markt door service, kennis en innovatie. Vanuit deze strategie is er meer dan genoeg werk te doen  en zoeken ter versterking van dit team een nieuwe fulltime collega.

Mooie vooruitzichten

Reken op een dynamische werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s. Werken bij SGS Maco kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

  • Een stagevergoeding
  • Flexibele werktijden
  • Na je stageperiode een mogelijkheid tot een bijbaan en/of vakantiebaan
  • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven

Interesse?

Reageer via de sollicitatiebutton.

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 – 46 522 779.

Direct solliciteren?

Neem contact op met
Iris van Rooij

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier of solliciteer via:

+31 475 425 800
iris.vanrooij@sgs.com

Jouw gegevens

Solliciteer direct!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc.