Top 10 Speerpunten handel en logistiek

Top 10 Speerpunten handel en logistiek

 

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Top 10 Speerpunten handel en logistiek

In aanloop naar de Europese verkiezingen van 23 mei heeft EVO Fenedex een top-10 met speerpunten voor handel en logistiek gepubliceerd. Met deze lijst gaan ze na de uitslag richting de nieuw gekozen parlementariërs om hun speerpunten kenbaar te maken. Daarbij trekken ze gezamenlijk op met de European Shippers’ Council (ESC) om de speerpunten om te zetten in besluitvorming en beleid. De verkiezingen zijn belangrijk, want de Europese Unie heeft een grote invloed op het nationaal beleid, zeker op het gebied van handel en logistiek.

Top 10 speerpunten

De top 10 speerpunten zijn gerelateerd aan handel en logistiek en variëren van topics over handelsverdragen, Europese investeringen voor achterland verbindingen en de Europese binnenlandse transportmarkt tot en met de veiligheid in de logistiek. Voor meer achtergronden of het hele artikel, bezoekt u de website van Evofenedex.

Meer informatie

Internationale handel wordt steeds complexer en de wet-en regelgeving rondom douane is continu onderhevig aan veranderingen. Met de komst van de Europese verkiezingen en alle mogelijke veranderingen rondom uw export of import business, komt u ook voor de nodige uitdagingen te staan.  Onze consultants werken overkoepelend binnen ons bedrijf en weten u dan ook, samen met onze specialisten, te adviseren rondom de huidige marktontwikkelingen. Wenst u van gedachte te wisselen, of heeft u behoefte aan kennis of advies, neem gerust contact met ons op.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Customs Consultant

John Sampers