Transport Logistics beurs München

Transport Logistics beurs München

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Kennis delen

Ons bezoek aan de Transport Logistics beurs in München staat in het teken van TransitNet. Met deze dienst kunt u, als logistieke dienstverlener, in bijna de gehele EU en in landen als Turkije, Servië en Wit-Rusland transitdocumenten opmaken.

TransitNet

TransitNet is een webbased platform, dat 24/7 bereikbaar is en waarin u kunt profiteren van lokale ondersteuning. U heeft geen vergunningen nodig, hoeft geen borg te stellen en hoeft geen lokale partner te zoeken in alle landen waar u actief bent. TransitNet is geschikt voor wegvervoer én railvervoer. We spreken met bestaande klanten en nieuwe klanten en we verkennen hoe we nog meer landen kunnen toevoegen aan het TransitNet-netwerk.

Netwerken

De grootste logistiekbeurs ter wereld is hiervoor de geschikte gelegenheid. We ontmoeten een breed netwerk, werkzaam bij diverse bedrijven, zoals railterminals, railoperators en freight forwarders, die opereren vanuit China tot Duitsland en Azerbaijan tot Hongarije.

Meer info

Lees meer over de voordelen van TransitNet op onze website. Indien u vragen heeft en/of meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met onze specialist.

Meer info? Ik sta u graag te woord
Managing Director

Etienne Mulders