Brexit update: UK no-deal voorbereidingen

Brexit UK no-deal voorbereidingen

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Britse regering publiceert no-deal Brexit guidance

Brexit komt langzaam dichterbij en is het vandaag minder dan 40 dagen tot 31 oktober. Voor de logistieke markt en de importeurs en exporteurs die goederen vervoeren van en naar de UK is het cruciaal om tijdig voorbereidingen te treffen. De praktijk is vaak grillig. Dit heeft alles te maken met het feit dat de huidige situatie rondom Brexit een hoop onduidelijkheid met zich meebrengt. In deze onzekere tijden moeten bedrijven zich toch zo goed als het kan voorbereiden met de informatie die voorhanden is.

No-deal Brexit

De Britse regering heeft een aantal publicaties gedeeld, waarin ze verschillende no-deal Brexit voorbereidingen als leidraad aanbieden. SGS Maco in haar rol als kennispartner ziet het als haar taak om deze kennis met u te delen. Wij hebben dit voor u kort samengevat in ons Centre of Expertise.

Meer info

Ons Brexit team van experts staat u altijd graag te woord omtrent uw douanevraagstukken gerelateerd al dan niet aan Brexit. Wij adviseren u graag ongeacht in welke type marktsegment uw bedrijven zich bevindt. Ook adviseren wij onze Brexit FAQ goed te raadplegen. Uiteraard helpen onze specialisten u graag verder bij onduidelijkheden.

Bronvermelding: Website van de Britse regering. / Get ready for Brexit