Vernieuwde website

Vernieuwde website

Heeft u een douane vraagstuk? Wij denken graag met u mee!

Vernieuwde website

Nieuws waar we trots op zijn: SGS Maco heeft een vernieuwde website! Er is hard gewerkt aan een dynamisch en eigentijds design dat onze vertrouwde dienstverlening volgens het SGS-kleurenpalet in de kijker zet. Nog makkelijker dan voorheen navigeert u door onze douaneoplossingen.

Kennispartner: innovatieve oplossingen voor uw douanevraagstukken

De focus van de nieuwe website ligt op ons kennispartnerschap dat we graag delen met ieder die als internationaal handelaar op zoek is naar antwoorden op douanevraagstukken. In ons Kenniscentrum met steeds groeiende kennisbank vindt u relevante douanetopics en infosheets. Raakt de Brexit uw business? U vindt de nodige antwoorden in ons Brexitdossier, of neem contact op met onze Brexit helpdesk.

Case stories

Theorie is mooi, maar wij vinden praktijk nog mooier. Een aantal van onze klanten vertellen hun praktijkervaring met SGS Maco in een reeks klantenverhalen. Lees hun referenties over onze dienstverlening op de casepagina.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen, trends rondom Brexit en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, of volg de SGS LinkedIn-pagina voor updates uit de business.

Direct in uw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox!